Köp en tavla

"Låt konsten visa vägen och tillåt dig själv att drömma"

Investera i konst   som ger  ditt hem färg  &  mening!

Eller boka en kurs för personlig utveckling

Hej kära vänner och konstälskare!

Jag är otroligt exalterad över att presentera mina senaste konstverk som är tillgängliga för att berika ditt hem med skönhet och kreativitet.

Dessa mixed media oljemålningar är ett uttryck för min passion för samtida konst och mitt ständiga strävande att utforska gränserna mellan olika stilar och tekniker. De kombinerar djärva penseldrag med subtila detaljer och skapar en unik konstupplevelse.

Tavlorna är perfekta för att förbättra ditt hem eller kontor med en touch av modernitet och elegans. De kommer att bli ett samtalsämne och ett centrum för uppmärksamhet.

Mina tavlor är

  • Handmålade och signerade av mig, Nina.
  • Unika och originella, ingen annan tavla är exakt likadan.
  • Skapade med högkvalitativa oljefärger och mixed media teknik.
  • Levereras med ett äkthetsintyg.

Kontakta mig direkt om du är intresserad eller om du har några frågor. Jag är alltid redo att prata konst och dela min passion med er. Tillsammans kan vi föra dessa skapelser till sitt nya hem.

💌 Skicka mig ett sms på 0705-56 42 60 eller e-posta mig på info@ninaerikssonart.se för mer information eller för att arrangera en visning.

Tack för att du stöder konsten och för att du överväger att berika ditt liv med mina verk.

Tillsammans kan vi göra världen vackrare, en tavla i taget. 🌍❤️

Orginalkonst


Kurser från mig till dig

Intuitivt målerkurs

Intuitiv målarklass där jag lär dig olika sätt att skapa en abstrakt bakgrund och hur du kan måla fram en figur utifrån den bakgrunden. Du får med dig 2 målningar hem.

950,00 kr

Vägledning/Intuitivkurs

Investera i dig själv! Boka en härlig upplevelse där du får vägledning av dina guider och skapar ett intuitivt konstverk med hjälp av metoder jag ger dig. Jag använder tarotkort för att ta emot råd från dina guider före du kommer till mig. Tillsammans tolkar vi avslutningsvis ditt konstverk och jag kompletterar med tarotkort för eventuella följdfrågor. 3h på avtalad tid. 

1 500,00 kr