Porträttmålning och Julmarknader

30.10.2023

Mitt Konstnärliga Äventyr: Porträttmålning och Julmarknader

Hej kära vänner och konstentusiaster! Jag hoppas att ni alla mår bra. Jag ville ta tillfället i akt och dela några spännande nyheter och projekt som jag är involverad i för tillfället.

Först och främst, jag känner mig djupt hedrad över att ha påbörjat en beställning för ett porträtt. Att få skapa konst som bär på en persons historia och personlighet är en upplevelse som jag värdesätter enormt. Porträttet är en hyllning till någon betydelsefull, och jag ser fram emot att lägga ner min själ och kreativitet i detta projekt.

Faktum är att jag har några platser öppna för beställningar av porträtt till. Det är något som skulle kunna bli den perfekta julklappen till någon du håller kär. Ett personligt porträtt är en gåva som kommer att bevaras och älskas för alltid. Kontakta mig här för mer info!


Men det är inte allt! Förutom porträttarbetet har jag även påbörjat skapandet av 5 minitavlor i runt format. Dessa små konstverk är mitt bidrag till årets julmarknader. Ni hittar mig den 2 december i Sjuntorp på Lunneberg och den 10 december i Trollhättan. Jag ser fram emot att träffa er där och dela dessa små konstverk med er. De kommer i olika stilar och teman, så det finns något för alla smaker. Jag kommer även ha med mig konstverk/ljusstakar målade på drivved och plankor, art prints och lite annat smått och gott. 


För er som vill fördjupa er i konstvärlden och utforska er egen kreativa potential, så har jag också planerat en Vedic Art grundkurs den 25-26 november i Sjuntorp. Det finns fortfarande några platser kvar till denna inspirerande kurs. Vedic Art är en metod som hjälper dig att hitta din inre kreativitet och uttrycka den på duk. Jag ser fram emot att dela denna erfarenhet med er. Du kan boka dig här eller skicka mejl till mig för mer info. 

Slutligen, för att hålla er uppdaterade med min senaste konst, projekt och kurser, varför inte anmäla er till mitt nyhetsbrev? På så sätt får ni alltid de senaste nyheterna direkt i er inkorg. Jag skickar ut nyhetsbreven ca 1 gång i månaden och när något speciellt är på gång. 

Tack för att ni följer mitt konstnärliga äventyr och stödjer mitt arbete. Jag ser fram emot att fortsätta att dela min kärlek till konsten med er alla.

Tills nästa gång, varma hälsningar och många kreativa stunder!

Nina


Bli först att   läsa 

våra nyheter!

Mitt Diskussionsforum

Välkommen till Mitt Diskussionsforum

Forumkategorier

Inlägg

Skapa ett nytt inlägg