Kurser

Börja måla!

"Alla kan måla"

Intuitivt måleri och Vedic Art går hand i hand. Vedic Art är en metod  som plockar fram den intuitiva konstnären inom dig. Med de 17 principerna och pedagogiska övningar guidar jag dig igenom Curt Källmans genialiska material i grundkursen. När du målar enligt Vedic Art och intuitivt är det bara du som bestämmer vad tavlan ska bli. Det finns inget rätt eller fel. Perfektionisten i dig får vila. Underbart! 

Idag är måleriet min främsta källa till meditation och välmående. Låt det bli din också!

Vedic Art
Vedic Art

Vedic Art grundkurs

Vedic Art är en metod för måleri som stegvis guidar dig till att finna konstnären inom dig. Du får nycklar till den kreativitet som finns hos alla människor och du inser att du kan måla när du tillåter dig gå bortom pressen av teknisk perfektion och prestationskrav. Med hjälp av Vedic Arts 17 steg öppnar du upp för ditt egna uttrycksätt. Vedic Arts principer handlar om både konsten och livet så bli inte förvånad om även ditt liv förändras till det bättre <3

Detta kan du förvänta dig av kursen:
• Ökad tillit och förtroende för kraften av din inneboende kreativitet
• En mer lekfull och fri inställning till måleriet
• Tekniker för att komma in i en skapande sinnesstämning
• Kunskap och verktyg som är överförbara till andra kreativa uttryckssätt och till livet i allmänhet.
• En ökad kännedom om den kreativa processen och dess olika faser.


Inga förkunskaper krävs och ingen tidigare erfarenhet inom måleri behövs.

Kursen består av sex dagar uppdelat på tre helger. Du kan börja vilken helg du vill och fortsätta följande termin.

DATUM: 25 & 26 nov 2023

PLATS: Lunnebergs bygdegård, Sjuntorp
TID: kl 10 -16 bägge dagarna.
PRIS:  1 900 kr/tillfälle inkl. material och fika. Betalas vid bokning och betalas inte tillbaka men du kan byta till annat tillfälle vid förhinder. Swish 123 524 10 13 eller gå till "Shoppa" och välj Vedic Art 1 helg eller betala för att 3 helgerna samtidigt och spara 500 kr. Du kan välja att betala med kort eller Klarna och delbetala. 

Vid för få bokade flyttas tillfället.

Mer information om Vedic Art hittar du här


intuitiv målerikurs
intuitiv målerikurs

Testa att måla intuitivt

En första bekantskap med akrylfärger där vi mediterar och lägger färger på duk utan prestation eller krav att bli något. Låt kropp och själ mötas i färgernas helande kraft.

Färger och 2 målardukar ingår i priset. Har du egna färger och dukar är du natuligtvis välkommen att ta med och använda dem.

Kontakta mig för att boka tillfälle som passar oss båda. Ensam eller tillsammans med släkt, vänner eller kollegor. Kanske något för möhippan?!

Varmt välkomna

4h

700 kr inklusive material.

Boka kurs