En magisk säsong och nya konstäventyr

18.12.2023

Hej kära konstvänner!

Med juletider runt hörnet och det nya året som närmar sig med stormsteg, känner jag mig fylld av glädje och tacksamhet. Jag ville ta en stund för att dela några tankar och nyheter med er.

Under de senaste veckorna har jag haft förmånen att delta i två underbara julmarknader. Mötet med er, mina fantastiska kunder, och de djupa samtalen om konst har verkligen varit höjdpunkterna. Tack för ert stöd och er entusiasm – ni gör mitt konstnärsliv magiskt!

P.S Det finns några julspecialare kvar till försäljning. Bland annat dessa två mycket vackra runda tavlor. 690 kr/st. Perfekt som gåva istället för julblomma till exempel. Om du dras till någon av dem; skicka mig ett mejl info@ninaerikssonart.se så löser vi leverans innan jul! 


Jag är särskilt tacksam för att ha fått avsluta två vackra beställningar. Ett porträtt av en ung tjej/dotter som snart beger sig till USA och en fantastisk målning med ett fantasy-tema – en liten flicka som färdas genom ett förtrollande landskap i sin lilla bil. Att få gestalta dessa unika berättelser på duk har varit en ärofylld upplevelse. Även du är varmt välkommen med din beställning av ett porträtt av någon du håller kär, människa eller djur. 


Nu har jag dykt in i en ny konstnärlig serie kallad "Fairytales Reimagined". Den första tavlan i serien är inspirerad av Rödluvan. Vad tycker ni att den ska heta? Jag ser fram emot att dela dessa verk med er på en gemensam utställning i Trollhättan i februari/mars (mer information kommer senare), och sedan på utställningen Luftkastellet i Malmö 8-10 mars-24.


För er som är intresserade av konstkurser har jag spännande nyheter. Nästa Vedic Art grundkurs äger rum den 3-4 februari-24. Dessutom har jag skapat en helt ny kurs: "Tarotkort och Intuitiv Måleri". I denna kurs kommer kunden till min ateljé, där jag drar tarotkort för dem, vi mediterar och skapar tillsammans en abstrakt bakgrund, där motivet sedan växer fram. Vi utforskar tavlan tillsammans och tolkar dess budskap. Du hittar dem här.

Nu har jag också förenklat betalningsprocessen för både kurser och konstverk. Ni kan nu betala smidigt med Klarna, kortbetalning eller välja avbetalning i varukorgen på sidan Shoppa.

Tack igen för att ni är en del av mitt konstnärsliv och för att ni delar denna magiska resa med mig. Jag ser fram emot att fortsätta skapa och utforska konstens värld tillsammans med er.

Önskar er en fridfull jul och ett kreativt nytt år!Varmaste hälsningar, Nina

Mitt Diskussionsforum

Välkommen till Mitt Diskussionsforum

Forumkategorier

Inlägg

Skapa ett nytt inlägg