Halloween, Yoga och konst

12.11.2023

En Vecka av Kreativitet och Välmående

Hej alla konstälskare och välmåendeentusiaster!

Jag hoppas att ni har haft en fantastisk vecka. För mig har det varit en vecka fylld med konst, firande och hälsosamhet. Låt mig dela med mig av några höjdpunkter.

Först och främst har jag fortsatt arbeta på mina minitavlor inför de kommande julmarknaderna. Att skapa konst som förhoppningsvis kommer sprida glädje under julen är verkligen en av de mest givande delarna av mitt konstnärsliv. Här är en bild på tre runda tavlor som jag arbetar på: .


Självklart har vi också firat Halloween och Alla helgons dag. Att kombinera tradition och konst är alltid en spännande upplevelse. Jag hoppas att ni också haft möjlighet att njuta av dessa högtider på ert eget sätt.


En annan spännande händelse denna vecka var skapandet av en ny referenstavla i appen Pixelmator. Min dotter Ida agerade modell för spegelbilden, och det första lagret av tavlan ser lovande ut:

.

Lördagen började jag med en temadag på Massage och Aloe Vera i Vargön. Yoga och postural träning stod på agendan, och det blev verkligen en härlig morgon fylld med insikter om hur stillasittande arbete framför datorn påverkar vår kroppshållning. Små justeringar och aktiviteter för höftböjarna visade sig vara nyckeln till en smärtfri kropp. Jag vill varmt rekommendera Elisabeth Johansson, Yogaform väst för yoga och Massage och Aloe Vera, Marie Örnroth, för postural träning.


Söndagen har gått i Fars dags tecken. Barnen hade köpt en presentförpackning med fina choklader och själv hade jag köpt 2 biljetter till lokala förmågan Therese McDonalds stand up Brutalt lokalt på onsdag kommande vecka. Spännande! Jag har även fått målat en hel del idag där jag fortsatt med beställningen av ett porträtt.

Det är fantastiskt hur konst och välmående kan vävas samman för att skapa en berikande vecka. Jag ser fram emot att höra om era egna upplevelser och kreativa äventyr.

Hälsningar, Nina

Mitt Diskussionsforum

Välkommen till Mitt Diskussionsforum

Forumkategorier

Inlägg

Skapa ett nytt inlägg