Ett Nytt År av Konstnärlig Utforskning

05.02.2024

Hej kära läsare,

Det nya året har inletts med spänning och kreativitet för mig och min konstnärliga resa. 

Fairytales Reimagined: En Ny Konstnärlig Resa

Just nu befinner jag mig mitt uppe i skapandet av en ny serie tavlor som jag tror kommer att omfamna betraktaren med sina berättelser. Serien "Fairytales Reimagined" utforskar självsäkra kvinnliga karaktärer som är medvetna om sin egen styrka och skönhet. Dessa tavlor är en hyllning till transformation, självkärlek och öppenheten för äkta kärlek – vare sig det är till sig själv eller till en själsfrände. Dessa tavlor kommer få en dikt med sig på baksidan. Här är en liten sneak peak på dem mitt i sin process. Det återstår många lager färg men ni kan nog se vilka sagor det är jag tar mig an. 


Debut på Luftkastellet i Limhamn, Malmö

Jag är glada över att meddela att dessa verk kommer att visas och säljas för första gången på utställningen på Luftkastellet i Limhamn, Malmö, mellan den 8:e och 10:e mars. Det kommer att bli en möjlighet för er att uppleva berättelsernas kraft och kanske hitta er egen reflektion i dessa tavlor.


Ateljéförnyelser för Bättre Skapande

För att förbereda mig inför detta konstnärliga äventyr har jag också ägnat tid åt att förnya min ateljé. Rummet har fått nytt liv med en fräsch väggmålning, och jag har investerat i bokhyllan Ivar för att organisera alla mina konstnärsmaterial. Resultatet är en välorganiserad och inspirerande arbetsplats där jag kan utforska min kreativitet utan distraktioner.

En av de mest spännande förändringarna är det stora staffliet som min man har snickrat åt mig, inspirerat av Milan Art. Nu kan jag arbeta på flera tavlor samtidigt och se hur de vävs samman och passar tillsammans Det är verkligen en lyx att ha en sådan mångsidighet i min konstnärliga process.

Vedic Art grundkurs

Jag har också precis haft en omgång Vedic Art i helgen som var. Det är så fantastiskt fint att se hur mina kursare tar sig an principerna och uppgifterna. Ifrågasätter och förundras. Många spännande alster produceras i helgen. Jag har också äran att presentera min tredje "student" som gått igenom alla de 17 principerna med mig vid sin sida. Jag är så tacksam för det förtroendet. Tack! Nästa omgång planeras till april. Exakt datum kommer snart.


En Framgångsrik Start på Året

Med dessa förnyelser och de konstnärliga projektet känner jag mig redo att möta det nya året med entusiasm och öppenhet för alla möjligheter som väntar. Jag ser fram emot att dela mina kommande verk med er och hoppas att de kommer att resonera på ett djupt plan.

Tack för att ni följer med på min konstnärliga resa. Jag ser fram emot att dela mer med er i framtiden!

Konstnärliga hälsningar, Nina

Mitt Diskussionsforum

Välkommen till Mitt Diskussionsforum

Forumkategorier

Inlägg

Skapa ett nytt inlägg