En Dag i Livet av en Konstnär: skapande, lärande och spänning

21.10.2023

Välkommen till mitt konstnärsliv! Idag tänkte jag dela med mig av en typisk dag i mitt kreativa universum. En dag fylld med lärande och spännande möjligheter.

Morgon: Mötet med Canva

Min dag började som så många andra med en kopp te och min trogna dator. Idag var det Canva som skulle vara mitt kreativa verktyg. Jag har hört mycket gott om detta program och bestämde mig för att fördjupa mig i det för att skapa ännu mer lockande inlägg på mina sociala medier. Och låt mig säga, jag blev inte besviken! Canva erbjuder en mängd kreativa möjligheter och jag kunde inte låta bli att spendera timmar med att utforska dess funktioner. För mig som konstnär är det alltid spännande att utvidga min kreativa verktygslåda.

Eftermiddag: Mikrokurs i Videoproduktion

Efter att ha blivit nöjd med mina Canva-projekt, ägnade jag eftermiddagen åt att lära mig mer om att skapa videor. Det är en ny dimension jag vill utforska i mitt arbete, och jag har börjat med en mikrokurs om videoproduktion. Att blanda rörlig bild med min konst är en spännande tanke, och jag ser fram emot att ta de första stegen in i denna värld.

Kreativa Stunder: Beställningar i Pipelinen

Så klart är inget konstnärsliv komplett utan själva kreativa processen. Just nu har jag två spännande beställningar i pipelinen, och jag känner mig otroligt tacksam för förtroendet att få skapa dessa porträtt. Att ta emot beställningar är alltid en speciell upplevelse. Det är som att få en inblick i en annan persons värld och få äran att föreviga deras historia på duken.

Jag ser fram emot att påbörja arbetet med en av dessa beställningar under helgen. Att sätta mig ned framför staffliet och låta mina penseldrag gestalta en persons unika karaktär är något som alltid fyller mig med inspiration och glädje. Det är en påminnelse om den djupgående koppling som konst kan skapa mellan oss människor.

Kväll: Spänning i Trollhättan

Imorgon väntar något spännande! Jag ska besöka en lokal i Trollhättan för att utforska möjligheten att använda den som en plats för mitt konstnärskap. Det är en ny miljö, och jag ser fram emot att se hur den kan inspirera min kreativitet. Följ med mig på denna spännande resa!

Så där har ni det, en glimt av en typisk dag i mitt konstnärsliv. Full av skapande, lärande och spänning. Tack för att ni följer med mig på min resa! 💫

Och just det; jag är klar med min tavla från förra blogg inlägget! "Inner light". Om du känner dig dragen till henne kan du köpa henne här. Och du kan nu välja att betala henne genom Klarna om du föredrar det! 


Mitt Diskussionsforum

Välkommen till Mitt Diskussionsforum

Forumkategorier

Inlägg

Skapa ett nytt inlägg