Välkommen till min blogg

14.10.2023

Här är jag i min studio med några av mina konstverk

Välkommen till min kreativa resa

Hej och välkommen till min konstnärliga värld! Jag är så glad att du har tagit dig tid att besöka min blogg och ta del av min kreativa resa. Låt mig börja med att introducera mig själv.

Jag heter Nina, och jag är en konstnär och drömmare. Jag är baserad i den vackra byn Sjuntorp, Sverige, där jag har inrättat min studio, mitt heliga rum för kreativitet. Här i min studio, omgiven av konstnärsmaterial och mina målardukar, upplever jag en värld av möjligheter och uttryck.

Min konstnärliga resa började långt innan jag tog upp penslar och oljefärger. Som barn älskade jag att rita och jag önskade så att jag kunde bli duktig på det. Men riktigt så enkelt var det inte och då jag inte tyckte jag var duktig nog slutade jag att rita efter tonåren. Det var först ca 30 år senare som jag tog upp pennan och penslarna igen då jag stötte på "Vedic Art". Med åren har min passion utvecklats och fördjupats, och idag är jag en blandning av socialarbetare och konstnär, med en dröm att en dag göra konst till mitt heltidsarbete.

Min konstnärliga stil kan bäst beskrivas som en blandning av abstrakt realism och expressionism. Jag älskar att experimentera med färger, former och texturer för att förmedla känslor och skapa visuella berättelser. Varje penseldrag är en liten del av min själ, och jag hoppas att mina verk kan förmedla de djupaste och mest komplexa känslorna i vårt mänskliga hjärta.

I mitt första blogginlägg vill jag dela med dig min kreativa process. Min studio är mitt heliga rum, och det är där jag finner frid och inspiration. Jag älskar att omge mig med mina pågående projekt, och jag kommer gärna att visa dig bilder av mina verk i olika stadier av utveckling.

Mitt mål med den här bloggen är att skapa en gemenskap av konstälskare och kreativa själar. Jag ser fram emot att dela mina tankar om konstvärlden, diskutera konstens roll i samhället och inspirera dig med mina skapelser. Jag hoppas att du kommer att följa med mig på denna konstnärliga resa och dela dina egna tankar och idéer.

Tack igen för att du är här. Jag ser fram emot att växa och utforska tillsammans med dig. Om du har några frågor eller om det är något speciellt du skulle vilja se på den här bloggen, tveka inte att låta mig veta i kommentarerna nedan. Låt oss börja denna konstnärliga resa tillsammans!

Med kreativitet och öppet hjärta, Nina

Mitt Diskussionsforum

Välkommen till Mitt Diskussionsforum

Forumkategorier

Inlägg

Skapa ett nytt inlägg
Mitt Diskussionsforum

Välkommen till Mitt Diskussionsforum

Forumkategorier

Inlägg

Skapa ett nytt inlägg